Anconai szerelmesek

-
Date: 26 April 2017 19:00

Place: Kazincbarcika  |  City: Kazincbarcika, Magyarország

Fordulatos, kedvesen pikáns, zenés kavalkád két felvonásban a hetvenes évek olasz slágereivel, olyanokkal mint a  „Ciao Bambina”, az „Egy könnycsepp az arcon”, a „Volare”, a „Huszonnégyezer csók”, a „Felicita, L'Italiano”. Dallamaik nosztalgiát, egyszersmind jókedvet, derűt ébresztenek. A komédia elröpít egy letűnt világba, oda, ahol a nő szelíd és karcsú, a férfi pedig erős és bátor, ahol télen hideg van és nyáron meleg, ahol a tavasz zöld, az ősz meg sárga, a boszorkány gonosz, a tündér jó. Mesénk a "boldog békeidők"-ben játszódik, mondjuk 1970-ben, "Olasz"-ban, az Adria partján, a szép Ancona főterén.

Don Tomao lányát egyedül nevelő, korosodó amoroso, könnyűvérű szobalánya, szomszédja a magányos panziósnő, a pocsék kávét felszolgáló kávéház-tulajdonos, az idevetődő hátrányos helyzetű utcazenész és egy tűzről pattant magyar lány.

Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás, a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi erotika, poénok, kacagás, happy end.

Szereposztás: Csengeri Attila, Gregor Bernadett, Szabó Máté, Nyári Diána, Baronits Gábor, Köllő Babett, Várkonyi Andrea, Kecskeméti Róbert.

 

Address

Kazincbarcika, Magyarország

 

Map


 

All Dates


  • 26 April 2017 19:00
 

Powered by iCagenda