Meglepetésekkel folytatódott a MusicalPlusz

Második alkalommal került megrendezésre a MusicalPlusz rendezvény a Pataky Művelődési Központban

A meghirdetett szereplőgárda ugyan utolsó pillanatban változott Dolhai Attila betegsége miatt, de Szemenyei János beugrásával teljes létszámban várták a fellépők a kezdést. Délután kettő után nem sokkal telt ház előtt a Cabaret dallal nyitotta meg a műsort Csengeri Ottília, aki ismét bebizonyította a nézőknek, hogy egy igazi díva, egy nagyon sokoldalú előadóművész és mindig képes meglepni a közönséget.

A műsorvezető szerepét ismét Náray Erika vállalta magára, aki bőséges humorral konferálta fel kollégáit a színpadra. Az első MusicalPlussz produkciónál is törekedtek arra a fellépők, hogy a sokat hallott népszerű musical slágerek mellett a ritkaságok is helyet kapjanak. Ezt a jó szokást megtartva ezen az előadáson is el voltak a nézők kényeztetve, hiszen mindenki készült igazi csemegével és soha nem látott és hallott felállásokban szólaltattak meg duetteket a fellépők. Csengeri Attila és Földes Tamás egy Történelmi leckével lepte meg a közönséget, Kamarás Máté és Szemenyei János közösen járták el a Haláltáncot, Csengeri Ottília és Náray Erika pedig gyűlölködtek egy kicsit a színpadon.

Természetesen remek egyéni produkciókat is hallhattunk. Földes Tamás, aki meglepően mosolygós volt ezen a délutánon egy monumentális Katedrálisról énekelt, Náray Erika pedig egy rögtönzött Edda blokkal lepte meg a publikumot. Csengeri Attila, mint Fantom, Kamarás Máté, mint Rock DJ tűntek fel a színpadon. Szemenyei János pedig egy fohászt énekelt, hogy „hadd legyek művész”, de hát imája már rég meghallották az égiek, hiszen túl az egyetemen, már egyre szélesebb körbe ismert és elismert a neve.

A meghívott táncosok ismét keveset voltak a színpadon sajnos, de amikor színre léptek, akkor a koreográfiáikkal igazán színessé tették a produkciót. A műsort egy musical egyveleggel zárták a művészek, közönség pedig percekig tartó tapsviharral jutalmazta a fellépőket. Minden művészből áradt ezen a délutánon a jókedv és az energia. Élvezték a sikert. A Pataky Művelődési Központ telitalálat volt a szervezők részéről, hiszen ezen a rendezvényen nem volt gond sem a hangosítással, sem a fénytechnikával, minden flottul működött. A MusicalPlusz harmadik rendezvénye 2006. március 25-én lesz látható, Janza Kata, Mahó Andrea, Náray Erika, Földes Tamás, Serbán Attila és Szabó P. Szilveszter szereplésével.

Reményi Dóri


[2006.02.27.]